Welkom bij vesting accountants

Zoekt u een accountant die u, uw MKB-bedrijf en uw branche door en door kent? Een betrokken vakman die u op elk moment voorziet van eerstelijnsadvies? Een betrouwbare steunpilaar die kennis koppelt aan praktische oplossingen en bij alles telkens úw onderneming vooropstelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Vesting Accountants heeft een vestiging in Naarden en sinds kort ook in Almere. We zijn een accountantskantoor, maar dan net even anders. Wilt u weten wat wij anders doen en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij.

 

Over ons

Vesting Accountants is sinds de start in 2009 gevestigd in Naarden op industriegebied Gooimeer-Noord, op een steenworp van de A1 en de A6. Vanaf 1 juni 2015 heeft Vesting Accountants ook een vestiging in Almere. We bundelen onze krachten met accountantskantoor Voogd & van den Brink uit die stad. Samen heten we voortaan Vesting Accountants. We vullen elkaar aan, kunnen veel van elkaar leren, en versterken elkaar op die manier optimaal. Met een vestiging aan beide oevers van het Gooimeer zijn we samen nóg sterker. Partners van Vesting Accountants zijn Erik Reilink AA, Richard Ruijl AA, mr. Jan de Boer en Bas Voogd AA RB, MKB-ers in hart en nieren.

 

Onze cliënten (zowel startend als gevestigd ondernemer) zijn actief in de meest uiteenlopende MKB-sectoren en branches, waaronder de detailhandel en de zakelijke dienstverlening. Daarnaast maken vrije beroepsbeoefenaren, stichtingen en verenigingen deel uit van onze cliëntenportefeuille.

 

Bent u een starter met een ijzersterk businessplan? Is uw onderneming klein of middelgroot? Wilt u doorgroeien, consolideren of wellicht stoppen? Neem gerust contact met ons op. Samen vinden we altijd passende, praktische oplossingen en mogelijkheden. 

 

Met ondernemende groet,

Vesting Accountants B.V.

 

Geef uzelf nu op voor één van onze nieuwsbrieven!